Tips til når du kjeder deg på vannet

Uansett hvor glad man er i båtlivet, kan det skje at man kjeder seg litt hvis man har tilbragt en hel sommer på havet. Da kan det være godt med litt inspirasjon, for ting man kan gjøre for å få tiden til å gå litt fortere.

Her er en liste over ting man kan gjøre på havet når man kjeder seg.

  • Lese en bok. Bøker er en god, gammeldags tidsfordriv. Og den funker. Har du ikke handlet med deg en bunke med pocketbøker på forhånd er det ingen grunn til fortvilelse, det er lettere enn noen gang før å laste ned e-bøker. Utvalget av bøker er enormt, og de fleste har 4G i disse dager.
  • Spill på nett. Det er mange morsomme spill på nett som lett får tiden til å gå, mange av disse er også gratis og dermed perfekte for barn. Er det derimot voksne, som har lyst til å spille pengespill, er norskespilleautomater.casino en ypperlig mulighet. Og skulle man ikke være på nett, er det jo bare å dra frem et godt gammeldags brettspill, slik som for eksempel Ludo eller stigespill.
  • Watch a movieSe en film. Pass på å ta med deg en bunke med DVD’er som du kan se på datamaskinen mens du er på havet. Kanskje til og med noen klassikere fra havet, som Titanic?
  • Den gode samtale. Å være på havet åpner opp for refleksjoner over livet og universet, hva med å dele disse med de andre ombord? I en hektisk hverdag har man ofte ikke tid til å samtale om de viktige tingene i livet, men nå har du den perfekte muligheten til å ta igjen det tapte. De av dere som ikke kjører båten, kan jo også åpne en flaske rødvin, noe som står perfekt til de dype samtalene.

Det er altså mange ting du kan gjøre når du kjeder deg på båttur, bare fantasien setter begrensninger.